Superdiagnose for alt som ruller og går


Publisert: 10. august 2022

Forfatter: Franch Hagerup


Det er mange personer som har gode og store erfaringer med Norsk Verktøyteknikk, Bedriften har satset mye for å få på plass det beste brukbare verktøyet for bruk i forskjellige diagnosesituasjoner. Nå til glede for store kjøretøyer og maskiner.


Del denne artikkelen:


Norsk Verktøyteknikk har på lager diagnosetestere fra den spanske fabrikken Cojali, som ligger noen få mil fra Madrid.

Denne fabrikken er kjent på verdensbasis for sin utvikling av diagnoseutstyr for store kjøretøy, som for eksempel gravemaskiner, feiemaskiner, borerigger, store lastebiler, dumpere og busser, samt utstyr som regelmessig må diagnostiseres innenfor landbruksmaskiner og maritime båtmotorer både outboard og inboard motorer og scootere.

Norsk Verktøyteknikk har ansatt spesialister.

Dette kommer godt med da bilmekanikere uten særlig diagnose forståelse må få hjelp til å løse problemer og utføre jobber.  Kort fortalt er diagnose med på å bestemme årsakssammenheng når feil oppstår på forskjellige kjøretøy, arbeidsmaskiner eller omtrent alt som i dag ruller og går.

Verksteder kan også leie (lease) diagnose maskin. Når du har investert i slikt utstyr følger det med online support, dette er en tjeneste som er populær, og verkstedet får utført jobben på eget verksted eller ute i felten med spesialist fra Norsk Verktøyteknikk. Det beste diagnoseutstyret til de tyngre maskiner, busser og lastebiler er og blir Cojali sin Jaltester fra Spania.

Er du søkende etter det beste Diagnoseutstyret forteller Norsk Verktøyteknikk at du kan ringe 22 75 20 00, da får du informasjonen du trenger. Norsk Verktøyteknikk er smertelig klar over at alle som har diagnosetestere mener at sine testere er de beste.  Norsk Verktøyteknikk har i en årrekke besøkt messer og leverandører av diagnoseutstyr fra mange land. Derfor er valget Norsk Verktøyteknikk har utført blitt til det beste markedet har å by på.

SE MER AV NORSK VERKTØYTEKNIKK SITT DIAGNOSEVERKTØY HER

Foruten Jal testere, som ikke er omtalt her har også Norsk Verktøyteknikk eksklusiv rett til å forhandle tester fra LAUNCH, som foreløpig på verdensbasis er de mest solgte. Det bemerkes at disse testere er for person og varebiler. Testeren er utviklet på Android plattform, og den er hele tiden fra sin første ferd i 2007 blitt videreutviklet etter hvert som bilindustrien krever dette. Kinesiske LAUNCH er verdens største leverandør av diagnoseverktøy. I Norge er det Norsk Verktøyteknikk, som har alle rettigheter. Det samme gjelder for den Spanske Jaltesteren fra Cojali.

Norsk Verktøyteknikk forteller åpent at testere som selges har flere fortrinn i forhold til alle andre testere, som er på markedet på grunn av spesialdata og tilganger som de har forhandlet seg til for det norske markedet, samt tilgangen til support, både pr telefon og online.

Supportavdelingen har spesialister

Her er det ansatte som hjelper kunder fra 08 00 til 16 00 hver dag. Norsk Verktøyteknikk forteller at kundene skal få det vi bekrefter, at vi er best når det også gjelder diagnosehjelp. Diagnose-testerne har alle moderne hjelpemidler som for eksempel oscilloskop, som viser signalformen.

Norsk Verktøyteknikk får beskjed fra våre kunder om at testere som er i bruk er nærmest en revolusjon når de brukes og at prisen er en liten investering for mye avansert koding og programmering.

Norsk Verktøyteknikk avslutter, at har du behov for informasjon, ta kontakt med oss på telefon 22 75 20 00 og e-post: [email protected]

enten du er ufaglært person, eller du har behov av en diagnosetester i ditt arbeid.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse