Reparasjon av skader på karosseri – og plastdetaljer gir bobilen/campingvognen nøyaktig samme kvalitet lik det fabrikken utførte.


Publisert: 10. april 2023

Forfatter: Franch Hagerup


Dette er hos EasyRepair fra Drammen, som AutoInsight nå har besøkt flere ganger. Eier Roy Bostrøm forteller stadig om fornøyde kunder. For å få et nøytralt syn på slike uttalelser har vi besøkt noen kunder som viser til perfekt service og perfekt reparasjon av både plast – og ståldetaljer. Det beste foruten lytefri reparasjoner er at EasyRepair ligger på omtrent det halve av timedebiteringsprisen, som hos de fleste bilskadeverkstedene er på over 2000 kroner timen. AutoInsight mener at EasyRepair er en av de beste utøvere av slike plast og karosserireparasjoner.


Del denne artikkelen:


Bobiler og campingvogner som trenger karosseri – og plastreparasjoner

Nå som sommeren står for tur er det mange bobiler og campingvogner, som helt sikkert har noen, eller mange, små riper, bulker og skraper, som bør repareres og lakkerers før skadene utvider seg. Slike kjøretøy og særlig bobiler beskrevet ovenfor, koster her i Norge ofte over en million kroner og en liten skrape eller bulk irriterer eier kraftig, hver gang han eller hun ser disse. Et vekstedsbesøk for oppretting og lakkering kan koste mer enn 2000 kroner timen, så selv om reparasjonen blir bra er det verre med «lommeboka»

 

AutoInsight sier: Fortvil ikke nå er redningen kommet med hjelp fra EasyRepair sine reparasjonsmetoder. Selv om du må kjøre noen mil er det strekningen verdt, da kostnadene for arbeidet hos EasyRepair omtrent er halvparten av det du måtte betale andre steder i landet

De fleste skader innenfor plast og stål kan repareres hos EasyRepair. Det du må gjøre er å ringe for en avtale. Telefon er 965 17 929. EasyRepair er en av de som svarer med en gang og du slipper å høre trykk 1234 eller 5, bare det letter på humøret.

 

Noen ganger kan skaden være av en slik størrelse eller plassering på bilen at det må kjøpes nye deler.

Dette gelder særlig der hvor deformasjonselementene er plassert. Her skal det ikke rettes, unntaket er når skaden bare består av noen riper eller små bulker. Bilskadeverksteder som retter deformasjonselementer, eller kjøper gamle slike deler utfører enn farlig handling, som kan være med å ta liver av fører og/eller passasjerer. Skadeforsikringsselskaper som godkjenner bruk av slike brukte deler er like skyldige som det verkstedet som utfører dette arbeidet.

 

Roy nevner også noe viktig og det er krav om erstatningsdeler. Her er bestemt at fabrikk må ha slike deler tilgjengelig i 10 år,  men  vi oppdager stadig store utfordringer sier Roy, da det ofte kan være vanskelig og skaffe til veie erstatningsdeler, som støtfangere og deksler til det området vi reparerer. Oppfordringen fra Roy er klar. Ta vare på den gamle delen før du kjøper en ny. Våre muligheter er store for reparasjoner av skadede deler. Det er utrolig hva vi kan utføre.

 

AutoInsight kan nesten garantere

at i Drammen og omegn er det bare EasyRepair som kan utføre slike plast – og karosserireparasjoner til denne rimeligere prisen. Alle fagarbeider med respekt for sitt yrke er av samme oppfatning, så det er ikke der «hunden er begravet». I denne reparasjonsprosessen er det noe som også heter kroner og øre og her er det ved reparasjoner hos EasyRepair store krone summer og spare.

 

EasyRepair har en agenda der Roy mener at en rimelig men god reparasjon vil føre til at kundene kommer tilbake og at ryktet sprer seg.

Derfor øker ikke EasyRepair sine priser mer enn stengt tatt nødvendig. Den som tjener mest på å reparere skadede kjøretøy er forsikringsselspene. Det betyr egentlig ikke særlig mye om forsikring må betale mye for en reparasjon. Denne summen er det oss bileiere som betaler da bilforsikringen neste år blir forhøyet.

AutoInsight mener at EasyRepair fra Buskerudveien 124 i Drammen  er en av de beste verksteder til å utføre reparasjoner nevnt ovenfor. Dette omfatter også timedebiteringsprisen, som omtrent er mye under den prisen du kunne tro var mulig å ta. Ta gjerne en titt på hjemmesiden Easyrepair.no


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse

Få gratis takst

Roy har sitt verksted mellom Lindab og Hjelpemiddelsentralen på Åssiden i Drammen. Ring på telefon 965 17 929 for å avtale gratis takst!
Ring for å avtale gratis takst