Norsk Verktøyteknikk AS kommer med en helt ny generasjon LAUNCH testere, beste på verdensbasis


Publisert: 10. august 2022

Kategori: Bil

Forfatter: Franch Hagerup


Norsk Verktøyteknikk AS kommer med en helt ny generasjon LAUNCH testere, som foreløpig er de beste på verdensbasis. Dette sier Ragnar Uglehus, som har ansvaret for utvikling av diagnosehjelp til brukere. Har sier at diagnosehjelpen til Norsk Verktøyteknikk AS en av landets beste. Denne påstanden er et resultat fra de mange tilbakemeldingene som Norsk Verktøyteknikk AS mottar fra sine kunder.


Del denne artikkelen:


Ragnar mener bestemt at bedriften selger det beste diagnoseutstyret som er i markedet. Han sier også at det er mange bra konkurrenter med tilsvarende utstyr. Når brukere må ha hjelp med diagnostiseringen av et kjøretøy, er Norsk Verktøyteknikk AS på lederplass i markedet om å yte den beste support og raskeste service til sine kunder. Alle som arbeider med diagnose hos Norsk Verktøyteknikk AS har en genuin utdannelse og forståelse for både sitt eget arbeid og for kundens problemer.

En revolusjon

Den nye testeren, LAUNCH EuroTab 3, som nå vil revolusjonere bilverkstedenes muligheter, har tatt et kvantesprang fram i tid. Produsenten har utført det alle drømmer om. Dette har ført til at Norsk Verktøyteknikk AS er den første bedriften, som har kommet med et diagnoseutstyr som kan brukes på alle typer kjøretøy. Diagnosetesteren har også oscilloskop som viser signalformen. Apparatet registrerer og sammenligner den testede signalformen med en referanseverdi, noe som gjør feilanalysen veldig praktisk, selv for uerfarne brukere av scoop.

Diagnosetesteren har Android plattform, som nå har blitt videreutviklet. Dette er et mobilt operativt system, som først kom i 2007.

Denne nye testeren som leveres av Norsk Verktøyteknikk AS kalles for LAUNCH X-431 Euro Tab 3 og er det mest moderne diagnose utstyret som er tilpasset de aller fleste kjøretøy. Og naturligvis er alt produsert av LAUNCH. Produsenten har opparbeidet seg til å bli en verdensledende fabrikant innenfor flere områder av ledende verkstedutstyr. I Norge er det Norsk Verktøyteknikk AS som har alle rettigheter for salg. Apparatet som er omtalt ovenfor gir deg som bruker et fortrinn i forhold til andre brukere innenfor diagnostikk, for eksempel har testeren bred bilmodelldekning, kraftig test funksjon, mange spesialiteter og gir 100 % nøyaktig test-data. Systemet er integrert med guidet funksjon basert på den nye elektroniske databasen.

4 kanaler Oscilloskop 50 M Hz

Oscilloskop som det er referert til ovenfor er ikke en ny oppfinnelse. Allerede på 60 tallet var dette flittig i bruk av den tidens bilmekanikere for finne det nøyaktige stedet hvor tenningen stilles. Oscilloskop er et måleinstrument som brukes i dag for å studere tidsvariasjoner i et elektronisk signal, både i et laboratorium og innenfor bildediagnostikk er dette regnet som et viktig hjelpemiddel.

Testeren som Ragnar refererer til er en helt ny generasjon, som Norsk Verktøyteknikk AS er den første som kan presentere til den samlende bilbransjen, hvor slikt verktøy er helt nødvendig å bruke. Denne testeren revolusjonerer bilverkstedenes oppfatning av begrepet diagnose. I følge tyske LAUNCH trenger ikke verkstedene noen andre testere, da den med dette nye oscilloskopet dekker alt som du har behov for når kjøretøy, uansett, modell, skal diagnostiseres. Dette foregår på en måte som er blitt en ny vitenskap, og ved bruk inkluderer dette nettbasert koding og programmering direkte fra server, eller direkte fra produsentens bil database.

Testeren har fire kanals oscilloskop, batteritester, dekktrykkprogrammer, multimeter og Haynes Pro oppslagsverk for feilkoder, koblingsskjema, tiltrekningsmomenter og mye mer. Dette er årets beste innvestering og du trenger bare denne ene testeren LAUNCH Euro Tab III sier Ragnar.

Norsk Verktøyteknikk AS er også forhandler og importør av Jal Tester fra Cojali i Spania.

Jaltest CV er et diagnose system som dekker et brett spekter av modeller innenfor nyttekjøretøy og off hi-way arbeidsmaskiner og alle typer marine motorer. Jaltest er et ledende diagnosesystem for nyttekjøretøy da utstyret har de beste fordeler og muligheter som finnes i markedet. Jaltest er bygget og konstruert for å utføre diagnose på en effektiv og rask måte enten du har person -vare, lastebil. Kjøleaggregater, gravemaskiner, vannscootere og hele det spekteret av maskiner, uansett størrelse, som er avhengig av å få diagnose.

Jal-testeren fra Cojali er eksepsjonell, altså usedvanlig og enestående å bruke

På dette området er det busser, anleggs – og landbruksmaskiner, samt tilhengere, båt motorer, lastebiler og alt annet som ruller og går på og utenfor veien. Programvaregrensesnittet er brukervennlig og lettlest, det skanner raskt styreenhetene i kjøretøyet og gir deg en feilsøkingsveiledning for både mekaniske og elektriske problemer med detaljert teknisk informasjon, som koblingsskjema, bilder og plassering. Det beste med systemet er at du kun treger en PC og tilkoplingsmodul, som er den samme for alle funksjonene. Du kan velge på en lett måte hvilken gruppe som trenger diagnosetest.

Videre kan du utføre avanserte funksjoner som kalibrering, testprosedyrer, komponentbytte av NOx og DPF regenerering og bytte av styreenheter med klipp og lim funksjon. Jaltest CV settet inneholder maskinvare og programvare som må suppleres med en bærbar PC for innstallering av programvare med lisens. Jal Test er garantert markedets beste frittstående tester for det meste av OHW kjøretøy, last, buss og marine med sin utfyllende reparasjonsveiledning. Den har service skjemaer tiltrekningsmomenter og illustrasjoner / bilder av komponenter og plassering i tillegg til full dekning av koblingsskjemaer med verdier på målepunkter etc.

Ragnar sier at Norsk Verktøyteknikk AS har den beste online support med teknisk hjelp til alle funksjoner for bruk av Jaltest og andre programvarer som bedriften har for salg. For menigmann kan det kanskje være litt vanskelig å områ seg med de nøyaktige spesifikasjoner, men Ragnar sier at dette er lett og du kan bare ta en telefon til Norsk Verktøyteknikk, så blir du forklart på en pedagogisk måte alt som du må ha svar på, avslutter Ragnar Uglehus


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse