Nå skal alle avdelinger hete Importex 24


Publisert: 10. august 2022

Kategori: Aktuelt

Forfatter: Franch Hagerup


Det har vært en fornøyelse å følge denne bedriften fra Bjørkelangen, som startet med å selge importerte fritidsprodukter for senere å dreie mot bildekk på tidlig 2000 tallet og nå i senere tid spesialisere seg på «nisje» delesalg for mange typer kjøretøy.


Del denne artikkelen:


RINGREV: Ronny Bakker Melbye er butikksjef for alle avdelingene til Importex 24.

I ingressen fikk vi med at nå heter det Importex 24. Tallet 24 er et begrep som naturligvis forteller at du kan handle hos Importex 24 hele døgnet. Grossistenes tid er for det meste over. Nå er det direkte import som gjelder og dette har Importex24 begynt med og dermed er det også blitt utviklet «en annerledes nettbutikk.» Denne nye importkanalen av deler er oppdelt i ulike avdelinger, alt ettersom det du trenger reserve deler til tyngre kjøretøy, person/varebil og utvalgte deler for båtmarkedet, både yrkesbåt og fritidsbåt. Sortimentet fanger en stor bredde av store og små kjøretøy. Det er virkelig blitt «vind i seiene» som det heter. Utvalget spenner seg derfor fra mekaniske motordeler til en spesialitet i elektrisk retning samt generelt reservedeler og smøremidler fra Gulf.

Nå er det egen import av nye deler direkte fra fabrikk som er blitt til virkelighet. Dette har i mange år vært en fjern tanke som nå er blitt utarbeidet gjennom prosedyrer og samarbeid med forskjellige utenlandske reservedelsfabrikanter. Importex24 importerer også komplette motorer, gearkasser og et stort utvalg reservedeler til kjøretøy som produseres i de land som kommer inn under kategorien Asiatiske biler. Her er det også blitt stor produksjon av reservedeler til lette og tunge kjøretøy, samt maskiner tilhørende entreprenører.

Dette samarbeidet med produsentene av reservedeler går i direkte linje uten noen form for mellomledd. Derfor har dette ført til at kundene kan få slike deler for en pengesum som for eksempel bilimportørene her i Norge ikke kan matche, selv med store rabatter til kunden

Den nye importkanalen Importex 24 har gjennom sine nye 5 egenrådige og uavhengige bedriftssystemer startet med hurtig levering av reservedeler til eiere av person- vare -lastebiler, samt til landbruk, motor og marine og særlig på den siste biten på vannførende fritidsbåter er det mye å hente for de sjøfarerne. CEO Jan Erik Bråthen sier at Importex24 nå tilpasser seg de nye situasjonene som gjelder for moderne foretingsdrift og her spiller bredde utvalg – direkte import og digital markedsføring en stor rolle.

Direkte import rett til kunden = lav pris sier jan Erik Bråten

I løpet av denne korte bedriftsperioden, som har gjort det mulig med direkte import og inndeling i fem forskjellige avdelinger har det foruten levering av reservedeler blitt tegnet kontakt med Gulf importøren av smøreoljer og importøren av kanskje verdens beste bilbatterier Varta startbatterier, som også leverer Lithium batterier til servicestrøm for alle kjøretøy, båter og fritidsaktiviteter. Forøvrig blir startbatteriet Varta brukt av de fleste bilfabrikantene i Europa.

Jan Erik Bråthen sier at vi nå har tatt et kvantehopp og i dette ligger også planene for den nye digitale markedsføringen og AutoInsight. Vi er nå på de fleste digitale sider som finnes og naturligvis Google, facebook og Instagram Den skriftlige nyhetsdelen om de forskjellige tilbud kan følges på AutoInsight

Send oss en mail på

[email protected] og du vil bli kontaktet hurtig.

Nettside / Butikk: www.importex24.no Mail: [email protected]

Besøk vår nettbutikk og registrer Deg / Ditt firma for de beste betingelser !

Velkommen sier Jan Erik

Support telefon: 92 66 97 69.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse