Markedets beste lithium batterier med 8 års garanti kjøper du hos Skandinavisk Batteriimport.


Publisert: 10. august 2022

Kategori: Bil

Forfatter: Franch Hagerup


Markedets beste lithium batterier med 8 års garanti kjøper du hos Skandinavisk Batteriimport. Dette batteriet heter SKANBATT ULTRA og er beregnet som forbruksbatteri, der kunden trenger dette til hytte, bobil, båt og andre strømkrevende oppgaver.


Del denne artikkelen:


Verdens første batteri som leverte varig elektrisk strøm ble konstruert av italieneren Alessandro Volta. I dag heter elektrisk spenning for Volt, men først i 1859 kom den første batteriforbedringen. Denne ble utført av den franske fysikeren Gaston Plante 36 år etter det første batteriet til Volta. Plantes batteri var bygget på bly og kunne lades. Dessverre sto denne nye batteriteknologien omtrent helt stille i mer enn 100 år, før utviklingen begynte å røre på seg en gang på 1980 tallet.

Skandinavisk Batteriimport lanserer et av markedets aller beste lithium batterier

Ultra serien fra Skanbatt er kanskje det beste lithium batteriet som er på markedet i dag, hvor problemfri bruk i kalde Norden er i fokus. Ingen lithium batterier kan ta i mot store strømmengder når det er kaldt, i alle fall ikke om du skal ta vare på batteriet og ha glede av det i mange år. Dette med lading i kulde har Skanbatt tatt høyde for med en innebygd varmefolie som tempererer batteriet for bruk dersom det er kaldt. Varmefolien i batteriet bruker utelukkende strøm fra en ladekilde, og vil ikke under noen omstendigheter trekke strøm fra battericellene. Vi kan derfor si at Skanbatt HEAT PRO ULTRA er det ultimate lithium batteriet for bruk i Norge og det øvrige Norden!

 

Jobber tett med produsentene

Skanbatt har i en årrekke arbeidet tett med produsenter av Lihtium batterier og disse har derfor en stor og bred erfaring med batterier i de nordiske land.

Den nye HEAT PRO ULTRA serien har den aller nyeste teknologien, og tåler sammenligning med hvilket som helst høy kvalitets-batteri på markedet, uansett merke. Dette betyr at komponenter er robuste og testet på alle mulige måter. Dessuten har batteriene alle sertifiseringer, nasjonale og internasjonale. Derfor sier Tommy Moe at dette er et batteri som virkelig skiller seg positivt ut i markedet.

Viktig å vite

Det nye Lithium batteriet har CAN-Bus (Controller Area Network). Dette er en protokoll (et sett med regler) utviklet for bruk i kjøretøy men i denne sammenhengen så brukes det også til å kommunisere med andre enheter som for eksempel ladere og invertere med samme type protokoll. Kommunikasjon mellom batteriene er også viktig for å samle all informasjon i et display, samt sørge for at batteriet unngår skjevlading i større systemer med høyere batterispenning, som for eksempel kraftpakker til hus og hytter etc.

Den nye ULTRA serien til Skanbatt har også en mer påkostet, kraftig og mer avansert BMS enn billigere batterier på markedet. Dette gjør at batteriet tåler høyere strømmengder, som igjen gjør det enda mer universalt.

Mange lithium batterier fungerer ikke optimalt i en serie og/eller parallellkobling da det fort kan bli ujevnheter mellom batteriene, som igjen kan føre til systemsvikt. CAN-bus i Skanbatt Ultra sørger for at batteriene «snakker» sammen, og derfor kan det kobles inntil 16 batterier i serie/parallell uten at dette byr på utfordringer som mange andre produsenter kan oppleve.

 

Så kommer spørsmålet, hvorfor skal jeg velge et Skanbatt Lithium batteri?

Det er med lithium batterier som de aller fleste produkter som selges, at pris gjerne henger sammen med kvalitet, support og garanti på produktet. På Ultra serien til Skanbatt får du hele 8-års garanti og ultra god support fra markedslederen av lithium batterier i Norden. I batteriene fra Skanbatt brukes prismatiske jernfosfat (LiFePO4) celler, som regnes for å være den tryggeste og mest stabile av alle typer lithium celler. BMS`n (batterihåndteringssystem), som benyttes er av beste kvalitet, og den ivaretar batterisikkerheten på aller beste måte og BMS beskytter også batteriene mot potensielle brukerfeil. Daglig leder Tommy Moe avslutter med at Skanbatt HEAT PRO ULTRA har i tillegg den best utviklede varmefunksjonen som er å få i batterimarkedet, noe som for mange personer gjør batteriet til et førstevalg, spesielt på hytter men også i bobiler som brukes hele året.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse