Karbonrens Innlandet – Rens bilmotor og mer, for rimelig penge


Publisert: 10. august 2022

Kategori: Bil

Forfatter: Franch Hagerup


KARBONRENS INNLANDET midt i Gran Sentrum har mange kunder som har oppdaget fordelene med å rense hele bilmotoren for en rimelig penge, eller ønsker nytt Vartabatteri, reservedeler og premiumdekk


Del denne artikkelen:


Karbonrens Innlandet har fått mer på lager enn bare karbonrens. Bedriften som nå har blitt et aksjeselskap har lokaler i den gamle yrkesskolen i Gran sentrum. Daglig leder Kenneth Hagerup forteller at vi leverer alle typer Varta batterier. De europeiske bilfabrikkene bruker Varta som originaldeler når kjøretøyet kommer ut fra samlebåndet og dette forteller alt om den standarden som er på disse bilbatteriene i dag. Han er også stolt over at bedriften selger Gulf smøreolje.

Kenneth Hagerup Karbonrens Innlandet

Norges beste bilutdannelse

Kenneth, som er utdannet bilmekaniker med tilleggsutdannelse har i mange år vært ansatt både oss Mercedes og hos BMW, hvor han hadde ansvaret for både kundemottak av egne bileiere, bestilling av deler og reparere alle bilene som var underlagt hans domene. Dette har i ettertid betydd mye for at han fant ut at nå ville han starte for seg selv. Han startet derfor sammen med sin svoger Thomas Hagerup med å karbonrense alle typer forbrenningsmotorer. Dette er en nyhet her i Norge og kundene oppfatter fort at en noe eldre bil med mange kilometer på hjulene kan få tilbake sine slitte hestekrefter og bruke mindre drivstoff. Men det beste sier Kenneth, er at bileiere som har fått utført denne motorrensingen ikke behøver å være redd for dyre reparasjoner, da hele motoren med stempelringer, dyser og EGR ventil blir fri for sot. Dette betyr at karbonfilteret ikke blir tett.

Verdens beste smøreolje er Gulf

Kenneth er overbevist om at Gulf smøreolje er en av verdens beste. Det er mange bilfabrikanter som bruker denne oljen som sitt første valg, men han inn innrømmer at det også er mange andre motoroljer i markedet, som er gode og fullt ut tilfredsstiller bilfabrikkens bestemmelser. Han sier videre at Gulf er den eldste smøreoljen i verden og topper kvalitetsstatistikken. Dessuten sier han, at vi er den rimeligste du kan benytte når det gjelder oljeskift, eller karbonrens av motoren. Det er hardt å starte for seg selv med mange ansette og gode bilbedrifter i samme område. Derfor må du ha noe som fenger kunden og dette er den oljen vi leverer, samt verdens beste batterier, som er Varta.

Men det er litt mer

Thomas som er administrativ leder i dette nystartede aksjeselskapet har planer og får til på sin måte gode forhandlinger, mens Kenneth er daglig leder og tar seg av verkstedsdriften.

Eksempel på utviklingen er at trenger du reservedeler kan du bestille dette til markedets rimeligste priser. Delene kommer gjerne samme dag eller dagen etterpå avhengig av bestillingstiden fra kunden. Nå har Thomas og Kenneth forhandlet seg til å kunne markedsføre dekk og felger. Disse dekkene er på de beste premium merkene og gode sommerdekk fra kina. Kort sagt hos oss får du alt du trenger av mekaniske reservedeler til store eller små kjøretøy. Han avslutter med «Kronen på verket» at vi renser alle typer motorer innvendig for sot. Sot samler seg i EGR ventilen, dyser, stempelringer og alle andre vitale innvendige motordeler. Karbonrens gir deg sterkere motor og du bruker mindre drivstoff over lengre avstander. Du slipper å koste på dyre reparasjoner av for eksempel EGR ventil og partikkelfilter.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse