Karbonrens Innlandet AS gir bilen økt levetid


Publisert: 17. november 2022

Forfatter: Franch Hagerup


Karbonrens Innlandet AS har nå gjennom to år bevist at motorer som blir karbonrenset får en betydelig lengre levetid .


Del denne artikkelen:


Dette er noe som bileiere har ventet på sier eier og daglig leder Kenneth Hagerup. Bedriften ligger i Gran sentrum og tilbyr også dekkskift, reservedeler, oljeskift og småservice. Kenneth er bilteknikker og sier at kundene må ha det beste både av service, reparasjoner og kundebehandling.
Han blir meget fornøyd når en kunde som har fått karbonrenset motoren kommer tilbake og forteller at bilen går lettere, er blitt sterkere og bruker mindre drivstoff. Kundene kommer langveis fra. En god reklame er at naboene hører fra kunden hvor effektiv den gamle og slitne motoren er blitt. God reklame sier Kenneth, som har “hendene fulle” med dekk i de to periodene i året dette er nødvendig. Resten av året er karbonrens og oljeskift en pådriver. Dessuten kan Karbonrens Innlandet tilby reservedeler som er like gode som den originale, bare til en mye billigere penge.

Karbonrensing er en komplett innvendig behandling av alle typer forbrenningsmotorer og her hører også båtmotorer med. Nå kan det bli slutt på dyre reparasjoner av motorer som har mange eller få mil bak seg. Dette som Karbonrens Innlandet AS utfører renser EGR ventil, stempelfjærer, dyser og partikkelfilter. Alt inne i motoren, som kan bli tilsmusset av sot, som kommer fra forbrenningen forsvinner ut av eksosrøret.

Årsaken til soten inne i motoren er at drivstoffet alltid inneholder grunnstoffet karbon. Derfor blir det forurensinger når diesel og bensin forbrennes. Og det er disse forurensingene som brennes helt vekk når karbonrens brukes.
Denne gassblandingen i forbrenningskammeret til motoren genererer damp med høy temperatur. Det er denne dampen som bryter ned store og små karbonavleiringer i motoren. Det som er igjen etter rensingen blir da Nanopartikler og karbondioksid, som går ut gjennom avgass systemet.
Karbonrens har bevist sine egenskaper. Karbonrensing av motorer er et resultat av en teknologi forbundet med det som kalles for Pyrolyse.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse

Gi motoren lenger levetid

Kunder av Karbonrens Innlandet AS opplever at bilen går lettere, blir sterkere og bruker mindre drivstoff.
Ring nå