IMPORTEX24 INNTAR MARKEDET


Publisert: 10. august 2022

Kategori: Andre

Forfatter: Franch Hagerup


Etter mange år innenfor forskjellige sektorer i bilbransjen har Importex fra Bjørkelangen fått flere stødige ben å stå på. Bedriften er en typisk modell på at det går an å bli kjent i hele Norge når konseptet det drives etter er gjennomførbart.


Del denne artikkelen:


Daglig leder og eier Jan Erik Bråthen har arbeidet jevnt og trutt for å høste fortjeneste og gjøre kundene fornøyde. Han sier at det viktigste er ikke bare å levere gode produkter og ha på plass god logistikk om kunden ikke får den beste behandling. Dette betyr også at varer som bestilles på Importex sin nettside leveres kunden i løpet av få dager.

Fra dekksalg for 15 år siden og til i dag har Jan Eriks forventninger oversteget det som kan være mulig å oppnå på den forholdsvis korte tiden. Det som er hovedhensikten har vært å få på plass egenimport fra forskjellige fabrikker som leverer reservedeler, hvor delene holder en høy TUV- sertifisert standard. Denne egenimporten er nå på plass og hyllene fylles av mange forskjellige typer deler.

 

Leverer kvalitet og service

– Dessuten er vi rimelig på pris, sier Jan Erik. Direkte import fra fabrikker som leverer godkjente reservedeler er det samme som å frigjøre de store ekstrafortjenestene som grossistene har. Med andre ord: store og små mellomledd kuttes ut.

Denne delen av bedriften markedsføres som Importex24 og er delt inn i flere moduler. Dette nettkonseptet er ikke nytt i Norge, men retter seg til både private kunder og det store antall av verksteder, samt landbruk, marine og anleggsbransjen. Faktisk kan du for eksempel ved kjøp av fabrikkoverhalte byttemotorer spare mange tusen kroner i forhold til det som du må betale hos forhandleren for samme del.

Jan Erik forteller at reservedeler som dynamoer, startere, AC-kompressorer, turboer, byttemotorer, dieselpumper, gearkasser og annet kan leveres til de fleste typer kjøretøy. Importex24 leverer også deler til marine, i hovedsak motordeler og elektriske komponenter., og er også leverandør av Gulf smøreoljer, som går for å være blant de beste innenfor sitt slag. Han forteller at Gulf er mye brukt innenfor racing ,og det som duger for racing duger for folk flest.

– Her er det bare den beste smøreoljen som er god nok, sier Jan Erik.

 

Den store nettbutikken

Nettbutikken er en side av bedriften hvor delene som bestilles leveres kunden i løpet av kort tid og noen ganger i løpet av 24 timer, hvis nødvendig. Det kan naturligvis komme forsinkelser som er utenfor leverandørens kontroll. Gå inn på nettbutikken og søk i den store nettbasen. Dette gjøres enkelt ved at du slår inn nummeret på din gamle del, da mottar du et pristilbud! Han sier at selv om det er enkelt å bruke nettbutikken må næringskunder registrere seg med bruk av organisasjonsnummeret for å få riktig pris. Her benytter du deg av det skjemaet som finnes på forsiden med én gang du kommer inn.

– Har du vanskeligheter, ringer du vår ordretelefon: 92 66 97 69. Det kan være bitte litt ventetid, da vi har mange besøkende. Alle våre deler har den beste kvalitet og leveres med garanti. Bedre kan det ikke bli, altså vi leverer mange typer deler til mange forskjellige kjøretøy i tillegg til fritids og yrkesbåter. Du vil bli overrasket når du ser utvalget og de gode prisene, sier Jan Erik.

Mailen til Importex er [email protected], og nett- adressen er www.importex24.no.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse