Diagnosespesialisten i Norge er Norsk Verktøyteknikk AS


Publisert: 16. juni 2023

Kategori: Andre

Forfatter: Franch Hagerup


Denne bedriften fra Oslo er viden kjent for sitt diagnoseutstyr, som passer til båt, bil, landbruk og arbeidsmaskiner, men det stopper ikke der. Framgangen til Norsk Verktøyteknikk innenfor diagnoseområder har fått ord på seg til å være den beste når mekaniker (verkstedet) trenger veiledning, eller bedre å si support. Norleiv Vinjerui sier at det nytter ikke å selge det beste diagnoseutstyret om du ikke kan tilby den beste supporten til mekanikeren.


Del denne artikkelen:


AutoInsight kan innenfor dette området kalle seg spesialist 

Derfor er vi sikre i vår sak når vi denne gang gir informasjon til brukere av diagnoseutstyret, som leveres av Norsk Verktøyteknikk AS i Oslo.

Dessverre er det ganske sikkert et fåtall av båt – og bileiere som kjenner til diagnose. På verkstedsiden, uansett brukerkategorier er kunnskapen naturligvis av beste sort. Og derfor er også Norsk Verktøyteknikk stolt av å tilby diagnoseutstyr som til stadighet får oppgraderinger, slik at diagnoseutstyret alltid møter alle systemområder som et kjøretøy, båt, eller arbeidsmaskin krever for å fungere 100 %.

AutoInsight gir i det etterfølgende årsakssammenheng om diagnose og diagnostisering

En god lege kan eksakt fortelle hva pasienten lider av når sykehuset diagnostiserer for å bestemme og klassifisere en årsakssammenheng. Dette er også på samme måte en mekaniker må utføre når vedkommende, eller andre personer med dyp og sikker innsikt må reparere (skifte deler) på et kjøretøy, båt eller arbeidsmaskin, hvor alle disse har forskjellige karakterer. Om vi beveger oss til legen, som stiller sin diagnose når pasienten har en eller flere uvanlige symtoner kan pasienten noen ganger bli feil-diagnostiert. Det samme kan skje med kjøretøy og annet materiell som trenger diagnose. 

 

Innenfor utvikling av diagnosesystemer 

Her er det fabrikanter i mange industrialiserte land som tilbyr diagnoseutstyr av forskjellige kvaliteter og virkeområder. Det er store forskjeller på båter, arbeidsmaskiner og kjøretøy. Du velger absolutt ikke bilen Lada fra Russland om du har råd til å kjøpe Mercedes, BMW eller lignende produserte gode merkevarer, selv om du kan bli imponert av selgerens opplysninger i kjøpsøyeblikket. AutoInsight sier at om du skal finne den eksakte årsaken til et kjøre – og arbeidsproblem på maskiner, båter og biler må du ha beste kvalitet på diagnoseutstyret. Da kan du lett finne årsaken, men noen ganger må mekaniker ha hjelp til å finne feilen, som nevnt ovenfor og det er her at bedriften Norsk Verktøyteknikk med sine godt kvalifiserte ansatte hjelper kunden med å løse problemet.

 

Norleiv Vinjerui sier at noen av verdens beste diagnoseutstyr er LAUNCH fra Kina og Jaltest fra Spania

Med dette utstyret, som kontinuerlig blir oppgradert med nødvendige tilpassinger som markedet trenger, blir mekanikerens arbeid og samarbeidet med Norsk Verktøyteknikk, som å «smøre smør på brødskiva» Den spanske Jal testeren og den kinesiske LAUNCH har fortrinn i forhold til andre testere som er på markedet, da det gis bred dekning og 100 % nøyaktige test-data.

 

 

Ved arbeid på dagens kjøretøy, båter og arbeidsmaskiner er mekanikerens viktigste oppgave å stille en diagnose

Dette utføres fra kjøretøyets symptomer, som må repareres. Norleiv Vinjerui sier at her kan det være mange «skjær i sjøen». Å lære diagnose må være en sentral del av utdannelsen til den personen som skal fullføre fagbrevet på de områder hvor diagnostisering jevnlig må brukes. Det hjelper dessverre lite å lære noe om dette ikke kan omsettes til et resultat i arbeidssammenheng. Om en liten nesten umerkelig feil på et kjøretøy, båt arbeidsmaskiner ikke blir diagnostisert på et tidlig stadiet, kan feilen føre til store utgifter og på et kjøretøy kanskje med skroting til følge. AutoInsight kan innenfor sin kunnskapsramme påstå at Norsk Verktøyteknikk AS er lang framme på levering av det beste diagnoseutstyret og den beste diagnosehjelpen innenfor support. Supportavdelingen til Norsk Verktøyteknikk mangler sidestykke i det norske diagnose markedet.

 

Vi avslutter vårt bidrag med følgende opplysninger:

Dette er Cojali fra Spania som har løsninger på fremste nivå og testeren gir ved bruk 100 % resultater. Dessuten leverer fabrikken testere til bruk på båter, landbruksmaskiner, store kjøretøy og arbeidsmaskiner. Denne heter Jaltest og produseres av Cojali. Denne åpner døren for fagfolk, som utfører diagnostisk vedlikehold av materialhåndtering tilhørende multimerker.

Foruten Jaltestere fra Cojali har Norsk Verktøyteknikk AS også salgsrettigheter av testere fra den store kinesiske fabrikken LAUNCH. Denne fabrikken utvikler foreløpig de beste testere på verdensbasis. Vi bemerker at LAUNCH diagnosetester er utviklet for bruk på person- og varebiler. LAUNCH har også egne apparater og testere for elektriske biler.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse

Det beste for ditt verksted/bedrift

Det beste et verksted (bedrift kan utføre) når det er avhengighetsgrad av diagnosetester er å kontakte Norsk Verktøyteknikk AS på telefon eller e-post. Skal du ha det beste diagnoseutstyret og den beste hjelp og service har du muligheten til en handel du ikke vil angre på. Ta kontakt for et tilbud.
Send E-Post