De beste dekk og avbalanseringsmaskiner leveres til Norge fra svenske Continova


Publisert: 15. august 2022

Kategori: Dekk og felg

Forfatter: Franch Hagerup


Denne profesjonelle leverandøren til bilbransjemarkedet, uansett om utstyret er tilpasset person – lastebiler eller arbeidsmaskiner, har over en lengre periode blitt kjent for leveranse av høy kvalitet, eksellent service og funksjonalitet der kunden trenger hjelp.


Del denne artikkelen:


I Sverige er Continova på en lederplass av hjulutrustningsmaskiner og leverer de beste hjelpemidlene som markedet kan tilby. Grossisten har hovedkontor noen få mil utenfor Gøteborg. Adm. dir. Claes Tørnquist opprettholder Continova sine gode leverings – og service egenskaper. Her er det ikke bare dekk maskiner av beste kvalitet, men også at medarbeidere har satt sin sjel i å behandle kundene på den aller beste måte. Ønsker du å ha en samtale med Claes ringer du 0046 300521400. Da treffer du også bedriftens mest kompetente service medarbeider. Hun heter Susanne og hjelper deg med å finne fram til den rette personen.

Naturligvis er det mange i Norge som også handler slikt verkstedsteknisk utstyr her i Norge, men noen ganger kan det altså lønne seg «å gå over bekken etter vann». Forsendelse , montering og alt annet som en bestilling til Continova inneholder kommer fort på plass uansett hvor du har ditt verksted i Norge og dessuten er det her i landet egne ansatte som hjelper den bedriften som vil ha det beste av det beste. Modellutvalget er stort fra den rimeligste avbalansering -og hjulomleggere til «verdens» mest moderne. Maskinene er lette å bruke og å forholde seg til.

Continova sine ansatte son har gode kunnskapene sørger for at kundene blir fornøyde. Dette vil i seg selv skape flere forespørsler fra norske store og små verksteder på samme måte som det Continova har oppnådd i Sverige. Premium produktene kommer fra blant annet Italienske Mondolfo, hvor hjulutrustningsmaskinene absolutt er i det høyeste sjiktet. Utstyret er tilpasset slik at de ansatte får en bedre trivselsfaktor. Etter at monteringer er utført sørger Continova for at kundens ansatte får full opplæring.

Den profesjonelle Aquila Tornado er også en virkelig sensasjon. Her trykker du bare på knapper så er det automatikk som sørger for at hjul og arbeidsmaskin blir satt i rett posisjon med hverandre. Du blir omtrent ikke skitten på hendene. Verktøyet som brukes kommer ikke i kontakt med felgen. Kraftig og presis konstruksjon. Manøvreringen skjer hydraulisk. Dette betyr at maskinen er 100 % presis og stabil uansett belastning. Vekten på maskinen er 500 kg og løftekapasitet er 80 kg. Tornado Version super har innebygget pumpedata og kamerakontroll. Continova sin visjon er at «DINE ØNSKER PASSER VÅR KUNNSKAP.

Foruten hjulmaskiner og avbalanseringsutstyr har Continova også avgassutstyr, maskiner for oljebehandling, hjulvaskere, speedlines og avgassutstyr og er ansvarlig for «lappesaker» fra den berømte tyske fabrikken Rema Tip Top

Kontakt: Continova
E-post: [email protected]
Tel. +47 239 65 721
www.continova.no


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse