Continova – Örtengren er stolt av å kunne tilby både den svenske og norske bilbransjen


Publisert: 10. august 2022

Kategori: Bil

Forfatter: Franch Hagerup


Continova er en svensk profesjonell leverandør til dekk – og bilverksteder

Markedssjef Patrik Örtengren er stolt av å kunne tilby både den svenske og norske bilbransjen, kanskje markedets beste produkter.


Del denne artikkelen:


Patric startet hos Continova som salgssjef i 2011 og har sammen med et team av kunnskapsrike medarbeidere arbeidet bedriften oppover i det svenske markedet. I den seere tid har Continova også blitt relativt godt kjent i Norge. Dette handler om at bedriften har påtatt seg rettighetene til salg av produkter fra Rema Tip Top. I Norge er det fremdeles Bjørn Nevberth som er sjef for en av de ledede dekkprodukter med samlenavnet lappesaker til store og små dekk. Bjørn er på veien nesten døgnet rundt og har den positive æren for at bøtesaker fra tyske Rema Tip Top har en god posisjon i det norske marked.

Markedssjef Patrik hos Continova forteller at bedriften er Sveriges største leverandør av dekkmaskiner produsert av den Italienske bedriften Mondorfo. Her er det hjulutrustnings maskinene innenfor avbalansering – og omlegging som topper markedet.

Premium-produkter til fordelaktig pris

Patric påstår at Mondorfo leverer hjulutrustningsmaskiner som er i det høyeste sjiktet. På samme måte som det er forskjell på Lada og Mercedes. Disse maskinene etter montering krever den vanlige servicen for å opprettholde sine utmerkede arbeidsegenskaper. Det er ikke merkelig at verdens innovasjoner går hurtig framover, uansett produkter. Patrik sier at her finner vi Continova på en av førsteplassene med service og kursopplegg, samtidig som leverandøren av dekkmaskiner fra den Italienske fabrikken Mondolfo Ferro har passert de fleste av sine konkurrenter. Her nevner han den profesjonelle hjulinnstillingsmaskinen Trigon 648, som har 8 sensorer. Meget anvendelig for person – og varebiler. Når denne maskinen brukes er det ikke nødvendig å ha bilen på en «bukk», slik at fjærene er i sin normale posisjon. Den måler 100 % nøyaktig Toe in – Halv Toe – Camber – Caster – King Pin – set back og Thrust vinkel.

Fra en liten eller stor idé som gir deg et fungerende verksted uten bekymringer

Continova er inne i Norge og Patrik sier at våre maskiner og vår kunnskap vil sørge for at kundene blir fornøyde og at dette vil skape en effektiv forespørsel etter våre tjenester i hele Norge på samme måte som vi har utført det i Sverige.

Continova har holdt det gående siden 1992 og har derfor samlet kunnskaper om den beste måten å bygge et nytt verksted på, eller forandre det som er blitt for gammelt. Det kanskje viktigste momentet er ikke bare å ha på plass det beste verktøyet, men også at stedet har høy trivselsfaktor for både ansatte og kunder. Etter at innstallering av maskinvalg er utført gir Continova de ansatte på det nye verkstede full opplæring. Det etterfølgende blir gleden av at alt fungerer, du tjener penger og kundene er førnøyde.

Den nye profesjonelle Aquia Tornado

Patrik forteller at her har du virkelig det beste av det beste. Her trykker du bare på knapper for å få hjul og maskin i rett posisjon med hverandre. Verktøyet som brukes kommer ikke i kontakt med felgen og konstruksjonen er meget kraftig. Manøvreringen skjer hydraulisk noe som bevirker at maskinen er helt presis og stabil uansett belastning. Dessuten er det et touchpanel som sørger for at alt skjer nøyaktig når du arbeider med dekket. Vekten på maskinen er 500 kg og løftekapasiteten er 80 kg. En av disse maskinene Tornado Version Super har innebygget pumpedata og kamera kontroll.

Markedsprodukter av høyeste kvalitet, som er prisbelønte

Patric sier at dette var vårt første mål. Continova skulle ha markedets aller beste produkter og følge myndighetens krav i alle land som vi har representasjon. Mange av produktene vi selger brukes også av bilfabrikantene. Dette sier sitt. Continova arbeider også på lønnsomt basis med verkstedsinnretninger. Her finner vi det britiske DURA. Dette er som Patric utrykker det skreddersydde løsninger, som Continova er ansvarlig for å presentere for kunden. Det er helt naturlig at når verktøy innenfor alle områder passer 100 % til verkstedet blir resultatet det beste. Dessuten får kundene den gode følelsen av å ha kommet til et verksted som lyser av kvalitet og profesjonalitet. Innredningen skapet et attraktivt arbeidsmiljø, men som Patric sier må de ansatte også følge opp med god kundebehandling.

Continova har alt og er nå på full fart inn i Norge

Patrik sier at her vil det komme på plass helhetsløsninger på samme måte som dette er utarbeidet i Sverige. Vi kommer til å forsette med at «dine ønsker passer vår kunnskap», Det gis bestandig en behovsanalyse for at det skal bli maksimal effektivitet. Patrik nevner til slutt at Continova levere alt fra hjulvaskere, speedlines, hjulinnstillingsmaskiner, løftere hjulrettingsmaskiner, dekkmaskiner, verkstedsinnretninger, avgassutstyr og maskiner for oljebehandling. Altså komplett verksted med stor vekt på helse, miljø og sikkerhet.


Annonse

Overskrift

Tekst på annonse